خبر

صدیقی: حمله و انکار بخشی از استراتیژی به اصطلاح صلح طالبان است

راه مدنیت: صدیق صدیقی، سخنگوی ریاست‌جمهوری گفته است که حمله و انکار، بخشی از استراتیژی به اصطلاح صلح طالبان است که تلاش می‌شود تا نظام افغانستان را در ذهنیت عامۀ ملی و ‌جهانی، تضعیف کند.
آقای صدیقی امروز چهارشنبه (۱۰جدی) در توییترش نوشته است این استراتیژی طالبان را به امید کاذب‌شان که در گفتگوهای صلح دست بالا داشته باشند، نزدیک می‌سازد.

به تلگرام راه مدنیت بپیوندید
به گفتۀ وی، در جریان چند هفتۀ گذشته، کابل گواه حمله‌ها و ترورهایی بود که به عنوان راهبرد جدید جنگی طالبان «حمله و انکار» پیش برده می‌شود که هدف این حمله‌ها ایجاد ترس، وحشت، دهشت، ناامیدی و به میان آمدن فاصله بین مردم و‌ دولت افغانستان است.
آقای صدیقی، گفته است که طالبان با این کار، به غیر از افزایش نفرت مردم، چیز دیگری به دست نخواهند آورد.
این در حالی است که مسعود اندرابی، وزیر امور داخلۀ کشور و احمدضیا سراج، رییس امنیت ملی کشور که روز گذشته در مجلس سنا گفتند که طالبان بعد از امضای توافق‌نامه صلح با آمریکا به افرادشان دستور داده‌اند که اعضای جامعه مدنی و نیروهای دولتی را در شهر کابل هدف قرار دهند.
آقای اندرابی گفته بود که بر اساس اعتراف برخی از افراد بازداشت‌شده، گروه طالبان پس از امضای توافق‌نامۀ صلح با امریکا، گروهی را به نام عبیده در ولایت لوگر ایجاد کرده که مسوولیت آن بیشتر ترور کارمندان دولتی، خبرنگاران و فعالان جامعه‌ مدنی است.
همچنین رییس عمومی امنیت ملی نیز افزوده بود که اکثریت کسانی‌که در پشت ترورهای هدفمند دست دارند، طالبان و شبکۀ حقانی می‌باشند.
آقای سراج همچنان گفت که طالبان از ماه جدی پارسال تا ماه جدی امسال ۱۸هزار و ۲۰۰حمله را در سراسر کشور به منظور امتیازگیری در روند صلح انجام داده که تمام آن با شکست مواجه شده‌اند.
رییس عمومی امنیت ملی کشور بیان داشت: تلفاتی که طالبان در قندهار و هلمند دادند کمرشکن بود؛ بناً این گروه بیشتر تمرکز خود را بالای ترورهای هدفمند، ماین‌های مقناطیسی و انفجارات دیگر متمرکز ساختند که سر و صدای رسانه‌یی ایجاد کنند.

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا