خبر

پاکستان همچنان در فهرست خاکستری «گروه اقدام ویژۀ مالی»

کشورهای عضو این نهاد بین‌المللی، پاکستان را کشوری با «ریسک بالا» در تامین مالی تروریزم دانسته‌اند.

راه مدنیت: مارکس پلیر، رییس گروه ویژۀ اقدام مالی در کنفرانس مطبوعاتی ویدیویی گفت، پاکستان ۲۱مورد از ۲۷مورد خواسته‌شده از این کشور را تکمیل کرده، اما در شش مورد مهم کمبودهای بسیار جدی وجود دارد که باید برطرف شوند. دولت پاکستان باید تمام تلاش خود را برای کار روی این شش مورد انجام دهد.

او افزود کشورهای عضو این نهاد بین‌المللی، پاکستان را کشوری با «ریسک بالا» در تامین مالی تروریزم دانسته‌اند.

به گزارش بی‌بی‌سی، جلسۀ عمومی سه‌روزه وزیران کشورهای عضو از ۲۱ تا ۲۳ اکتوبر برگزار شد و در آن پیشرفت پاکستان را در ۲۷مورد بنا به برنامه اقدام مالی مورد بررسی قرار دادند.

پاکستان در هفته‌های اخیر در حال آماده‌سازی دفاعیات خود برای خارج شدن از «فهرست خاکستری» گروه ویژه اقدام مالی بوده است.

در جون ۲۰۱۸ این نهاد بین‌المللی، پاکستان را در «فهرست خاکستری» خود قرار داد و تا اکتوبر ۲۰۱۹ به این کشور فرصت داد تا با تصویب قوانین و تمهیدات نظارتی مقابله موثرتری با پول‌شویی و تامین مالی تروریزم بکند.

دو ماه پیش، دولت پاکستان در راستای تعهداتش به کارگروه ویژه اقدام مالی، شماری از اعضای رهبری طالبان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

در گزارش وزارت خارجۀ پاکستان، ملاعبدالغنی برادر، معاون رهبر طالبان و رییس دفتر این گروه در دوحۀ قطر و سراج‌الدین حقانی، رهبر فعلی شبکۀ حقانی و شماری از اعضای این گروه و سایر گروه‌های جهادی فعال در پاکستان در فهرست تعزیرات و محدودیت‌های مالی قرار داده شدند.

گروه اقدام مالی در فبروری سال آینده نیز پیشرفت‌های پاکستان را برای خروج از فهرست خاکستری مجددا بررسی خواهد کرد.

گروه ویژۀ اقدام مالی علیه پول‌شویی یک نهاد بین‌المللی است که با هدف مقابله با پول‌شویی و تامین مالی تروریزم در سال ۱۹۸۹ ایجاد شد. ۳۷کشور عضو این نهاد هستند و مقر آن در پاریس است.

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا