خبر

«مکان مذاکرات بین‌الافغانی» محور گفتگوی پمپئو و غنی

رییس‌جمهور غنی شام امروز دوشنبه (۱۲ جوزا) از طریق یک کنفرانس ویدیویی با وزیر خارجۀ امریکا، در خصوص مکان برگزاری مذاکرات بین‌الافغانی گفتگو کرده است.

راه مدنیت: ارگ ریاست‌جمهوری با نشر اعلامیۀ گفته است که در این کنفرانس ویدیویی در راستای گام‌های بعدی صلح از جمله رهایی زندانیان، تحلیل، مکان مذاکرات و سایر اقدامات مربوط به صلح، مورد بحث قرار گرفت.

عبدالله عبدالله رییس شورای عالی مصالحه ملی، نمایندۀ فوق‌العاده رییس‌جمهور در امور توسعه اقتصادی، سرپرست وزارت خارجه، رییس عمومی ادارۀ امور، زلمی خلیل‌زاد فرستادۀ ویژه امریکا برای صلح افغانستان، فرمانده عمومی نیروهای حمایت قاطع و شارژدافیر سفارت امریکا در کابل در این کنفرانس ویدیویی حضور داشتند.

بر اساس اعلامیه ارگ، رییس‌جمهور غنی و وزیرخارجه امریکا در خصوص ادامه تلاش‌های مشترک دو کشور برای برقراری صلح و ثبات در افغانستان، تبادل نظر کردند.

مایک پمئو وزیر خارجه امریکا گفته است که هدف اساسی واشنگتن یک افغانستان متحد، مستقل، دموکراتیک و با ثبات در چوکات تداوم روابط درازمدت و استراتژیک میان دو کشور است و برای رسیدن به آن، یک‌جا با حکومت افغانستان کار می‌کند.

از سوی هم، رییس‌جمهور غنی، نقشه راه حکومت افغانستان را برای دست‌یابی به صلح و ثبات دایمی، به وزیر خارجه امریکا توضیح داد. آقای غنی گفته است: باید برای یک افغانستان با ثبات، واحد و آزاد تلاش‌های بیشتری صورت گیرد و نایل شدن به اهداف تعیین‌شده تیم کاری هر دو طرف روی فراهم‌آوری تسهیلات بیشتر به خاطر تطبیق این نقشه راه، کار کنند.

در اعلامیه ارگ آمده است:«در این ویدیوکنفرانس در خصوص صلح، گام های بعدی در راستای صلح از جمله رهایی زندانیان، تحلیل و مکان مذاکرات و سایر اقدامات مربوط به صلح، بحث صورت گرفت.»

در کنفرانس ویدیویی رییس‌جمهور غنی و مایک پمئو، توافق شد که در روزهای نزدیک روی جزئیات بعدی در پروسه صلح کار صورت گیرد.

نوشته‌های مشابه

یک دیدگاه

  1. با سلام و عرض ادب :
    آدم منفی باف و تنگ نظر نیستم ،اما من به صداقت امریکا د ر جهت پایان جنگ و تحقق مصالحه اعتماد نه دارم. بلکه تلاش های امریکا را در جهت امضای توافق نامه ( منافقت نامه ) یک ترفند استخباراتی می دانم که به خاطر دستیابی به اهداف پیدا و پنهان خود از یک سو و روزگذرانی برای دوام جنگ و خشونت آن را به راه انداخته و ازین طریق می خواهد هم رویکرد جنگ تحمیلی شان را تغییر دهند و هم مسئولیت آن را به دوش دیگران از جمله رژیم پوشالی شان در کابل اندازند.
    ما را باور براین است که این شیوه کار امریکا برای پایان جنگ نه بلکه برای تداوم جنگ است، البته زیر نام و عنوان دیگر. از اول معلوم بود که طالبان نیروی پیاده امریکا است یا بهتر بگویم که جاده صاف کن ها آن. داعش هم مولد افکار اسلام دشمن امریکایی ها است . اصلاً طرح مبارزه با تروریزم یک طرح خود ساخته و پرداخته امریکا – انگلیس برای سرکوب جهان اسلام و حاکمیت مطلق بر کشور ما است. که جهت تحقق اهداف بلند و گسترده استخباراتی و نظامی و اقتصادی شان در آینده به راه انداخته اند . و ازین طریق می خواهند جهانیان را اغوا کنند.
    رهایی زندانیان طالبان از سوی حکومت کابل صرف در راستای اهداف استخباراتی و نظامی امریکا صورت می گیرد نه به خاطر نجات کشور ما. در کشور ما صرف جبهات جنگ و آدم کشی گرمتر خواهد شد.
    امریکایی ها با کی صادق بوده اند که با ما باشند. در کجا معقول و منطقی عمل کرده اند که در کشور نگون بخت ما کنند. هر گونه اعتماد بر امریکایی ها در واقعیت نوع خوشباوری است که بعضی ها دچار آن می شوند. اگر نیست چرا درین بیست سال جبهه تعمیر و جبهه تخریب را موازی هم پیش برده است ؟!

دکمه بازگشت به بالا