تحلیل

پس از غیبت بسیار

سخنی با خوانندگان

از عجایب جهان اینکه وقتی همگان به‌شدت مصروف کار خویشند و غرق در تفکر و مسایل شخصی، ناگهان اتفاقی می‌افتد که نشان می‌دهد این مشکلات کوچک که تقریبا تمام حواس ما را درگیر خود کرده چقدر در برابر حوادث بزرگ حقیر و ناچیزند.

شاید وقتی سعدی سرود: بنی آدم اعضای یکدیگرند/ که در آفرینش ز یک گوهرند/ چو عضوی به درد آورد روزگار/ دگر عضوها را نماند قرار، فکرش را هم نمی‌کرد که روزی بلایی به نام کرونا، انسان‌های سرتاسر کره زمین را گرفتار و در عین حال به هم متصل کند.

به ما بپیوندید در تلگرام روزنامه راه مدنیت:
https://t.me/madanyatdaily

کسی چه می‌داند؟ شاید هم کرونا آزمونی بوده برای سنجش نوع ارتباط ما با دیگران. تا خرده‌شیشه‌های غیر قابل دید در روابطمان را ببینیم و فکری برایشان بکنیم.

اما در مدتی که این مهمان ناخوانده و نامبارک وارد زندگی ما شده اتفاقات زیادی افتاده است. از سردرگمی و افسردگی گرفته تا رخصتی کار و زندگی آدم‌ها. انگار ناگهان سکوتی از سر ترس دنیا را فراگرفت. اما باز هم زندگی چیزی نیست که با این حرف‌ها از رو برود و با وجود همه مشکلات ادامه دارد.

ما نیز پس از مدتی توقف نشراتی و حضور حک‌شده بر کاغذنداشتن، تصمیم گرفتیم به روال عادی چاپ برگردیم.

«روزنامه راه مدنیت» در هفته سه بار منتشر خواهد شد، اما نشرات آنلاین ما مانند گذشته، روزانه و همیشگی خواهد بود؛ همچنان که در دوران قرنطین و خانه‌نشینی اجباری نیز برقرار بود.

در وضعیت ناپایدار فعلی که در کنار هراس از بازگشت کرونا هر روز و هر لحظه در کشورمان منتظر یک اتفاق و حادثۀ جدید هستیم، رسالت روزنامه‌نگاری و روشنگری ما را بر آن می‌دارد که با وجود شرایط سخت، چه از نظر روانی و چه از نظر محیطی، باز هم استوار و سرسخت به کار ادامه بدهیم و به ترویج آزادی بیان، حقوق شهروندی و دموکراسی بپردازیم.

در دورۀ جدید انتشار، همچنین کوشیده‌ایم که علاوه بر نشر مطالب جذاب، خواندنی و ایجاد صفحات و ستون‌های جدید، جایی برای بازتاب صدای شما و رسانده‌شدن آن به گوش مسوولان نیز باشیم. صداهایی که این روزها زیر فشار سیاست‌زدگی و شرایط سخت زمانه تقریبا به نجوایی ناشنیدنی تبدیل شده.

بر همین اساس روابط عمومی روزنامه، همه‌روزه آمادۀ شنیدن نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما در مورد مسایل اجتماعی، فرهنگی و … است.

در پایان، ضمن آرزوی موفقیت و بهروزی برای تمام مخاطبان گرامی روزنامه، تصمیم داریم برای تعامل بیشتر با خوانندگان از مطالب ارسالی شما در زمینه‌های مختلف نیز استفاده کنیم. از حضور تمام عزیزانی که دستی به قلم و ذوقی برای نگارش دارند استقبال می‌کنیم و آمادۀ دریافت، بررسی و در صورت پذیرفته‌شدن، چاپ مطالب نوشته‌شده به قلم شما هستیم.

ایمیل زیر برای دریافت نوشته‌های شماست:

Madanyat.daily@gmail.com

بااحترام

فرشته حسینی؛ سردبیر

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا